Aarhus
Kommune

Opladning af flådebiler i Aarhus Kommune

Alle nye flådebiler i Aarhus Kommune skal køre på el. Derfor ønskede Aarhus kommune at finde en billig og fleksibel ladeløsning til deres mange nye flådeelbiler. Der er indtil videre blevet installeret 70 ladebokse med en Spirii Connect Fleet serviceaftale, der indeholder: 

  • Lukket brugergruppe, så det kun er kommunens flådebiler, der kan oplade 
  • Nem og brugervenlig opladning med app eller ladekort
  • 24/7 kundeservice og support
  • Refusion af elafgift

Aarhus Kommune har det seneste år udskiftet mange af deres benzin- og dieselbiler med nye biler, der alle kører på el. Det sker som led i en større omstilling, der skal gøre Aarhus Kommune CO2-neutral i 2030. Kommunen ønsker at gå forrest og være en af de førende byer indenfor klimavenlig omstilling i Europa. Da transporten er en af det helt store klimasyndere, er omstillingen til elbiler et særligt vigtigt skridt på vejen for at opnå kommunens grønne mål. De nye elbiler i kommunen er også en gevinst for nærmiljøet, der nu undgår den støj- og partikelforurening som fossilbilerne udleder. Aarhus Kommune sikrer altså både renere luft, men sørger også for at holde støjniveauet i byen nede. Dette er en sundhedsmæssig fordel for borgere, der bor i byen.

Til de mange nye elbiler har Aarhus kommune fået installeret 70 Zaptec ladebokse fra Spirii, på forskellige lokationer, der skal bruges til at oplade elbiler i hhv. hjemmeplejen, ungeforvaltningen og Teknik & Miljø. Med den nye ladeløsning fra Spirii sikrer Aarhus Kommune, at flådebilerne hver dag er fuldt opladt når personalet skal bruge dem. Aarhus Kommune har tegnet en Spirii Connect Fleet serviceaftale, der giver dem 24/7 kundeservice og lukket brugergruppe. Det betyder, at det kun er kommunens flådebiler, der kan lade på de nye ladestandere fra Spirii. Serviceaftalen sikrer også, at Århus Kommune kan modtage refusion af elafgift på den strøm, der er brugt til opladning. 

Løsning

  • 70 x Zaptec 22 kW ladebokse
  • 35 x Standard pæl
  • Spirii Connect Fleet serviceaftale

Hvad siger kunden?

Annette Mærkedahl
Annette MærkedahlÅrhus Kommune, Sundhed og Omsorg
Læs mere
"I november 2019 vedtog Aarhus Byråd ”Grøn Transportplan”, hvori der står, at alle personbiler der nu skal indkøbes, skal være elbiler. I takt med, at elbilerne udvikles har vi behov for at få opgraderet nogle af de ladestandere der blev opsat tilbage i 2012-2015 (ca.) fra 3,7 kWh til ca. 11 kWh. "
Annette Mærkedahl
Annette MærkedahlAarhus Kommune, Sundhed og Omsorg
Læs mere
"Da Sundhed og Omsorg i starten af 2020 havde brug for opsætning af ladestandere på fire lokationer, blev der lavet tilbudsindhentning blandt to konkurrerende firmaer, og Spirii viste sig at være billigst."
Tidligere
Næste

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt tilbage

Et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec.

Læs mere om vores ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii som din ladepartner

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af ladepladser til elbiler. 

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål