Bellakvarter

Bellakvarter er klar med opladning til elbiler

For at imødekomme fremtiden og den stigende efterspørgsel på opladning, har Bellakvarter fået installeret 10 ladebokse i deres to p-huse. Bellakvarter har derudover tegnet en Spirii Connect serviceaftale, der bl.a. indeholder:

  • Semi-offentlig opladning til beboere og gæster i p-husene
  • Administration af brugere
  • Differentierede brugerpriser, med billigere priser til beboere
  • Indtjening på salg af opladning til beboer og gæster
  • Nem og lige adgang for alle via ap

Bellakvarter i Ørestad har som det første bykvarter i Danmark modtaget en guld-midtvejscertificering indenfor DGNB. Certificeringen bygger på en holistisk tilgang til bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Som led i deres grønne ambitioner og for at gøre det mere attraktivt at køre i elbil, har Bellakvarter netop fået installeret 10 ladestandere fra Spirii til beboere og gæsters elbiler. Udover adgang til opladning kan elbilister i Bellakvarter også nyde godt af de mest attraktive parkeringspladser i p-husene. De ti ladere er fordelt, så der er etableret fire ladestandere i p-hus 1 på hjørnet af Ørestads Boulevard og Dea Trier Mørchs Vej. De resterende seks ladestandere er etableret i p-hus 2 på Doris Lessing Vej. Bellakvarter er også i gang med at indgå en aftale med AURA Energi omkring køb af vedvarende energi, så elbillisterne indenfor kort tid vil kunne oplade deres bil med vedvarende energi.

Billigere opladning til beboere

Bellakvarter har indgået en aftale om ladeløsning med AURA Energi og Spirii. AURA Energi har stået for installation og strømaftale, mens Spirii har leveret ladeudstyr og serviceaftale. Bellakvarter har tegnet en Spirii Connect Business serviceaftale, der bl.a. giver dem mulighed for at differentiere strømpriserne, så deres beboere med parkeringslicens kan oplade deres elbil til en rabatpris på 2,50 kr./kWh og besøgende kan lade til 3,50 kr./kWh. Opladning sker nemt og hurtigt ved brug af appen Spirii Go, hvor beboer og gæster i elbil kan tilgå laderne, starte og stoppe opladning, betale direkte med kreditkort og tilføje voucherkode, som giver beboere adgang til billigere priser for opladning. Med løsningen fra Spirii er der intet krav om abonnement – det gør det nemt for alle beboer og besøgende i Bellakvarter og Bella Center Copenhagen at lade deres elbil. Det var blandt andet pg.a. af den åbne lade- og betalingsplatform, at Bellakvarter valgte en ladeløsning fra Spirii.

Løsning

  • 10 x Zaptec Pro 22 kW
  • Monteret på væg i p-hus
  • Spirii Connect Business serviceaftale

Hvad siger kunden?

Chris Gerald Ammitzfelt
Chris Gerald AmmitzfeltProjektudvikler, Bellakvarter
Læs mere
"Vi ønskede en simpel og gennemsigtig struktur for at imødekommende beboerne i Bellakvarteret samt gæster til Bella Center Copenhagen. Den ladeløsning vi har valgt at tilbyde, er en løsning som baserer sig på; Ingen abonnementsbinding, gennemsigtige og attraktive kWh- priser, samt et åbent netværk for roaming. Det skal være enkelt og nemt at have elbil når du bor i og besøger Bellakvarter og Bella Center Copenhagen."

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt tilbage

Et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec.

Læs mere om vores ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii som din ladepartner

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af ladepladser til elbiler. 

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål