Hillerød
Kommune

Hillerød Kommune skifter 18 af deres flådebiler ud med nye grønne elbiler

Hillerød skal bruge opladning til deres nye flådebiler, som alle kører på el. Vi har installeret 18 ladestandere, med tilhørende Spirii Connect Fleet serviceaftale, som indebærer: 

  • Opladning til lukket brugergruppe 
  • 24/7 kundeservice og support 
  • Nem opladning via ladebrik
  • Drift og vedligehold
  • Refusion af elafgift

Hillerød Kommune har skiftet halvdelen af deres benzindrevne hjemmeplejebiler ud og erstattet dem med 18 nye grønne elbiler. De nye elbiler er både en gevinst på det grønne regnskab, men også i kroner og øre, da driftsøkonomien er billigere med elbiler. Elbilerne lader hver aften på en Spico Z Pro ladeboks fra Spirii, der sikrer, at hjemme- og sygeplejen i Hillerød hver dag er klar til at rykke ud til borgerne. Medarbejderne kommer til at tilbagelægge intet mindre end 486.000 kilometer på vejene i Hillerød inden for det næste års tid i de nye elbiler. Skiftet til de grønne elbiler giver Hillerød Kommune en CO2-besparelse på ca. 59 tons om året. Derudover er elbilerne langt bedre for nærmiljøet da de ikke udleder partikel- og støjforurening.

For at opnå hurtig opladning af hjemme- og sygeplejens elbiler, blev der lavet en ny tilslutning til elnettet. Dette sikrer en høj forsyningssikkerhed, som gør at der altid er el nok til rådighed når de mange elbiler skal lades op på samme tid. Ladeboksene fra Spirii opfylder alle sikkerhedskrav og kan lade med op til 22 kW.

Løsning

  • 18 x Zaptec Pro 22 kW
  • 9 x stolpe premium
  • Monteret på stolpe på p-plads
  • Spirii Connect Fleet serviceaftale

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt tilbage

Et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec.

Læs mere om vores ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii som din ladepartner

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af ladepladser til elbiler. 

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål