Wihlborgs

Simpel og fleksibel opladning til medarbejdere og gæster

Wihlborgs ønskede at tilbyde opladning til deres lejere, medarbejdere og gæster i elbil. de valgte at installere 8 ladebokse med en Spirii Connect Business serviceaftale.

  • Semi-offentlige ladestandere til lejere og gæster
  • Differentieret brugergrupper og priser med voucherkode kun til lejere
  • Indtjening på salg af opladning til gæster og lejere
  • Drift og administration af brugere håndteres af Spirii
  • Nem adgang til opladning via app

Wihlborgs er et ejendomsselskab der driver og udlejer erhversejensomme – de er nu klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel på opladning til elbiler på arbejdspladsen. 

Spirii har i samarbejde med Wihlborgs opsat de første ladebokse ved hhv. Mileparken og Borupvang, dette er startskuddet til en større udrulning af ladestandere på Wihlborgs ejendomme, som vil løbe af stablen i de kommende år. De nye ladebokse er tiltænkt både lejere og besøgende. Etablering af opladning skyldes i høj grad en stigende efterspørgsel fra lejerne i kontorfællesskaberne, da det både er smart og tidsbesparende at oplade elbilen, når den alligevel holder parkeret i længere tid. Wihlborgs tilbyder sine lejere rabat ved brug af en voucherkode, som giver en særlig lav pris for opladning, hvor besøgende lader til en højere pris. Dette sker ved brug af appen ‘Spirii Go’, som elbilister kan bruge til opladning uden abonnement. I Spirii leverer vi fremtidsrettet løsninger, hvor installationen nemt kan udvides da infrastukturen allerede er lagt ud for de øvrige parkeringspladser. Dette sikre at Wihlsborg er klar til at imødekomme stigningen af elbiler i fremtiden.

Oplad med CO2-neutral strøm

Når du oplader din elbil hos Wihlborgs, er det udelukkende med CO2-neutralt strøm. Wihlborgs benytter sig nemlig af RECS-certificeret el, hvilket er endnu et skridt i den rigtige retning mod at opfylde ambitionerne inden for bæredygtighed. Det betyder nemlig, at alt Wihlborgs elforbrug på ladestanderne er dækket af vedvarende energi. Hos Wihlborgs er miljøarbejde en integreret del af forretningen, hvor der gennem flere år er blevet arbejdet aktivt med at skabe en bæredygtig forretning. Hovedfokus er på energiområdet, hvor Wihlborgs også fremadrettet vil fokusere på energianvendelsen og klimaudslippet for driften af deres ejendomme. 

Løsning

  • 8 x Zaptec Pro 22 kW
  • 4 x Standard pæl
  • Spirii Connect Business serviceaftale
  • Mulighed for prisdifferentiering

Hvad siger kunden?

Mikkel Willard
Mikkel WillardProjektleder Wihlborgs
Læs mere
Vi er et moderne ejendomsselskab, som ønsker at tage samfundsansvar og lede udviklingen mod målene defineret i COP 21, hvor ejendoms- og byggebranchen samt transportsektoren er to af de helt store syndere i det nationale energi- og CO2-regnskab. Vi ser det derfor som et naturligt skridt at investere i el lade standere til vores lejere, hvor vi kan være med til at bidrage til en positiv udvikling og samtidig styrke infrastrukturen til elbiler. Vi vil gerne være med til at give vores lejere denne mulighed og samtidig ønsker flere elbilejere at oplade deres biler på arbejdspladsen
Mikkel Willard
Mikkel WillardProjektleder Wihlborgs
Læs mere
Vi valgte at indgå et samarbejde med Spirii, da de ligesom os i Wihlborgs, ønsker at lede den grønne udvikling. Spirii har kompetencerne og teknologien til at levere el lade løsninger, som opfylder nuværende og fremtidige behov, hvorved Wihlborgs’ investering er fremtidssikret. Løsningen er simpel og fleksibel, både i teknisk form af fremtidig udbygning af lade infrastrukturen, men ligeledes simpel for slutbrugeren, som kan benytte lade infrastrukturen abonnementsfrit som en pay-per-use ordning. Den åbne kommunikationsprotokol samt samarbejdsaftalen, som er yderst fleksibel, er med til at sikre et solidt og godt samarbejde. Alt i alt kan Spiriis løsninger leve op til Wihlborgs krav og forventninger, som fremadrettet skal være med til at sikre den bæredygtige udvikling.
Tidligere
Næste

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt tilbage

Et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec.

Læs mere om vores ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii som din ladepartner

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af ladepladser til elbiler. 

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål