Zealand

Erhvervsakademi Zealand tilbyder nu opladning til medarbejdere, studerende og gæster

Sjællands Erhvervsakademi Zealand ønskede at tilbyde medarbejdere, studerende og gæster opladning og fik derfor installeret tolv ladestandere fra Spirii ved deres uddannelsesinstitutioner i Køge, Næstved og Roskilde. Zealand tegnede en Spirii Connect Business serviceaftale, der indeholder:

  • Reducerede medarbejderpriser via voucherkode i app
  • Refusion af elafgift hvert kvartal
  • Drift og vedligehold af ladeboksene
  • 24/7 kundeservice og support 
  • Nem og lige adgang for alle med app
  • Mulighed for omsætning på gæsters opladning

Virksomheder og uddannelsesinstitutioner spiller en stor rolle i en national udbygning af offentlig ladeinfrastruktur til elbiler. Nu har Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – også taget et stort skridt i en grøn retning og tilbyder opladning til medarbejdere, studerende og gæster i elbil ved deres afdelinger i Køge, Roskilde og Næstved. De har fået installeret i alt tolv ladeudtag fra Spirii, som skal være med at til at gøre det nemmere at være elbillist, for de der hver dag besøger og parkerer ved Zealand. Det er ikke alle elbilister, som har adgang til opladning derhjemme, derfor er det vigtigt, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner ikke bare følger udviklingen, men også går forrest og etablerer opladning til deres nuværende og kommende medarbejdere, studerende og gæster med elbil. Det er en god service at tilbyde opladning, så elbillister har mulighed for at lade når de alligevel holder parkeret i længere tid ved deres arbejdsplads eller uddannelsesinstitution.

Med vores app Spirii Go kan alle nemt tilgå ladestanderne, starte/stoppe opladning og betale direkte med kreditkort, med denne løsning sikrer vi et åbent og gennemsigtigt ladenetværk. Zealand har også tegnet en Spirii Connect Business serviceaftale, som giver dem mulighed for at differentiere priserne, så medarbejdere og elever kan lade til 2,50 kr./kWh, hvor øvrige gæster lader til 3,50 kr./kWh. Serviceaftalen sikrer samtidig, at de hvert kvartal kan få udbetalt refusion af elafgift.

Løsning

  • 12 x Zaptec Pro 22 kW
  • 6 x Standard pæl
  • Spirii Connect Business serviceaftale

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt tilbage

Et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec.

Læs mere om vores ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii som din ladepartner

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af ladepladser til elbiler. 

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål