Vi er Spirii

Vi brænder for at udvikle og tilbyde markedets bedste og mest enkle ladeløsninger til vores kunder med elbil. Det gør vi ved at tilstræbe innovative ladeprodukter af højeste kvalitet og udvikle ladeløsninger, der gør det nemmere for virksomheder, kommuner og boligforeninger at tilbyde opladning til kunder, medarbejdere, flådebiler og beboere, der kører elbil. Vi arbejder ud fra princippet om, at vores kunder – og deres kunder, altid skal have adgang til enkel og intelligent opladning, der er fremtidssikret og altid opfylder brugernes behov og markedets forskellige krav.

Spirii er en helt ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har i mange år arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Vi ved hvad det kræver at køre grønt

Spirii er en virksomhed, der er nem at samarbejde med: Enkel, agil, tilgængelig, kompetent og venlig. Vi tilbyder services, produkter og et univers, der bidrager til en bæredygtig fremtid. Alt sammen drevet af en positiv ånd og en stærk intern kultur med mennesker, der vil hinanden, vil dig og vil fremtiden.

I sidste ende drømmer vi om, at alle en dag kører bæredygtigt og elektrisk. 

Tore Harritshøj

CEO

+45 31333747

Torben Fog

COO

+45 53706156

Rasmus Larsen

CCO

+45 31602324

Karen Marie Jensen

Communication & Marketing Director

+45 53746272

Daniel Drejer

Lead developer

Mikkel Nedergaard

Key Account Manager

+45 53746270

Andreas Ipsen

Junior analyst

Jesper Knudsen

NOC Manager

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål