Oplad på arbejdspladsen med Spirii

Det kan virke som en kompleks og tidskrævende proces at få hovedet rundt om selve installationen af ladestandere eller ladebokse. I er lige nu ved at undersøge markedet, og overvejer at tilbyde jeres medarbejdere opladning på arbejdspladsen. Men det er vanskeligt at komme i gang. 

Der er mange relevante spørgsmål at stille – vi har svarene på de fleste

Har I overvejet følgende?

Zap-303-1024x683
Zap-86-683x1024

Den bedste og billigste ladeløsning med Spirii

Medarbejderne hos Spirii har rådgivet mange virksomheder med installationer de sidste 10 år. Nu er vi også klar til at hjælpe jer med at finde den optimale ladeløsning. Vi kender de udfordringer, de fleste virksomheder sidder med, når de overvejer at tilbyde medarbejdere opladning på arbejdspladsen. Vi lytter og stiller de rigtige spørgsmål for herefter at komme med en anbefaling, der opfylder netop jeres behov.

Med Spirii som ladepartner er I sikre på at få installeret den bedste, billigste og mest fremtidssikrede ladeløsning til elbiler.

Det rigtige antal ladestandere?

Zap-170-1024x683
Zap-294-1-683x1024

Spirii anbefaler

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af p-pladser til elbiler.

Ta’ fat i Spirii

Vi står klar til at besvare din henvendelse

Spirii gør det administrative lettere

Vi kender skattereglerne på området, og vores løsning sørger for, at de skattetekniske forhold vedrørende opladning og afregning nemt kan håndteres hos virksomheden.

Vores Spirii Connect servicepakker muliggør, at hver enkelt medarbejder registreres for sin egen opladning, hvorefter strømforbruget f.eks. afregnes direkte med medarbejderen uafhængigt af virksomheden. Det er blot én af de mange smarte funktioner, vi kan tilbyde virksomheder, der ønsker at tilbyde opladning af elbiler på arbejdspladsen. Gæster til virksomheden vil selvfølgelig også kunne foretage opladning, og vores løsning gør det muligt for virksomheden selv at bestemme, om opladning skal være gratis eller mod betaling for brugere.

Spirii er et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en helt ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og state of the art ladestandere og ladebokse fra den norske producent af ladeudstyr ZAPTEC.

Læs mere om intelligente ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig og dine medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.