Kom fremtiden i møde - virksomheder spiller en stor og vigtig rolle i den nationale udbyggelse af ladenetværk

Markedet for elbiler rykker som aldrig før. Og det er godt for klimaet og vores miljø. Men det stiller også nye krav til virksomheder, hvor efterspørgslen på opladning fra medarbejdere – der enten har langt til arbejde eller ikke har mulighed for at lade derhjemme, stiger i takt. Det er god service at tilbyde både medarbejdere og gæster opladning . 

Hvad du bør overveje i forbindelse med valg af ladeløsning

Zap-86-683x1024-1.jpg

Den bedste og billigste ladeløsning med Spirii

Med Spirii som ladepartner er I sikre på at få installeret den bedste, billigste og mest fremtidssikrede ladeløsning til virksomhedens elbiler. Som virksomhed får I ladeudstyr i højeste kvalitet, og en serviceaftale der passer til netop jeres behov.

Vi tager hånd om alt det administrative og gør det nemt og enkelt at tilbyde opladning til medarbejder, kunder og gæster på arbejdspladsen.

En samlet løsning til virksomhedens elbiler

Hvor vi tager hånd om alt det administrative

Vores ladeudstyr fra Zaptec er af højeste kvalitet og lever op til alle krav om sikkerhed og intelligent opladning. Vores ladebokse udfører last- og fasebalancering, hvilket betyder at strømmen bliver fordelt bedst muligt mellem de biler, der oplader – det giver dig 66 procent bedre udnyttelse af den strøm, du har til rådighed. Vi sikrer, at jeres ladeløsning er fremtidssikret og nemt kan udvides – uden yderligere investering i strømkapacitet. Dette er især vigtigt, for at imødekomme den stigende efterspørgsel på opladning.

Vi tilbyder fire forskellige serviceaftaler, som passer jeres behov til en ladeløsning. Fra den helt simple til den udvidede servicepakke. Med en serviceaftale fra Spirii, bliver det nemt for dig at oplade egne, kunders og medarbejderes elbiler. Vi sørger for administration, drift og vedligehold af dit ladeudstyr og står altid klar, hvis du har brug for hjælp. Med en serviceaftale fra Spirii får du bl.a. mulighed for:

 • Differentierede brugerpriser, hvor dine medarbejdere f.eks. kan lade til en billigere pris end gæster.
 • Lukkede brugergrupper, så kun flådebiler og/eller kan oplade
 • Omsætningssplit på indtjeningen fra opladning, som bl.a. kan dække udgifter til drift og etablering.
 • Adgang til data og statistik på opladninger og brug af dine ladestandere, så du altid har overblikket og nemt kan planlægge
 • Refusion af elafgift på strøm brugt til opladning.

Med vores app Spirii Go kan du tilbyde dine kunder, medarbejder og gæster nem adgang til opladning, hvor de betaler direkte med kreditkort. Brugerne kan starte/stoppe opladning, følge deres forbrug og tilgå øvrige ladestandere i både Danmark og Europa. Det er også muligt at tildele f.eks. medarbejdere en voucherkode i appen, som giver dem adgang til en billigere pris for opladning.

Appen er gratis og kan tilgås af alle – helt uden abonnement.

Med Spirii View kan du nemt følge med i, hvor meget dine ladestationer bliver brugt og hvem der benytter dem.

Portalen giver dig mulighed for at følge med i;

 • Antal opladninger og brugere
 • kWh forbrug i alt på lokationerne
 • Gns. kWh forbrug og tid for opladning
 • Mest brugte lokationer og stiktyper
 • Hvilke brugere der benytter dine ladestanderer mest
 • Antal opladninger pr. time og dag

I kan også vælge at få eget design og logo på ladestanderne. Dette giver et tydeligt signal til omverdenen om jeres arbejde med bæredygtighed og CSR i netop jeres virksomhed. I kan også tilføje jeres ladestandere til vores app, så kommer I på landkortet over ladestationer i Danmark og Europa.

Store-OverviewArtboard-1-512x1024-1.jpg

Tilbyd dine medarbejder og gæster nem og brugervenlig opladning

Med en ladeløsning fra Spirii sikrer I, at alle jeres medarbejder, kunder og gæster har fri og lige adgang til oplanding. Brugerne betaler pr. kWh og slipper derfor for dyre abonnementer. Med vores app Spirii Go betaler brugerne direkte med kreditkort i appen. De kan starte/stoppe opladning, følge deres forbrug og tilgå øvrige ladestandere i både Danmark og Europa. Det er også muligt at tildele f.eks. dine medarbejderer en voucherkode i appen, som giver dem adgang til en billigere pris for opladning end kunder og gæster.

Mangler du svar på noget?

I Spirii står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål

Spirii er et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Spirii, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Spirii er en helt ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og state of the art ladestandere og ladebokse fra den norske producent af ladeudstyr ZAPTEC.

Læs mere om intelligente ladeløsninger her

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig og dine medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii anbefaler

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af p-pladser til elbiler.