Oplad hjemme med Spirii

Kom godt i gang med opladning derhjemme.

Køb din ladeboks hos en af vores partnere og få en af markedets billigste og mest effektive ladeløsninger

Den billigste ladeløsning til din elbil får du ved at installere din egen ladeboks og bruge egen billige strøm derhjemme. Men udover at spare penge på strøm, følger der også en masse andre fordele med ved at vælge en ladeløsning fra Spirii gennem en af vores samarbejdspartnere.

Med en løsning fra Spirii til opladning derhjemme, får du både en ladeboks i højeste kvalitet og en billig serviceaftale, der sikrer dig drift og vedligehold, effektiv opladning og refusion af elafgift, så du sparer på elregningen derhjemme.
Du kan købe vores ladeløsning samt installation gennem en af vores samarbejdspartnere.

Forhandlere af Spirii ladeløsning

Vi samarbejder med flere forskellige forhandlere af vores ladeløsninger. Hvis du er interesseret i en Spirii ladeboks og en Spirii Connect serviceaftale, skal du tage direkte fat i en af vores forhandlere. De har sammensat en attraktiv løsning, der giver dig de bedste fordele som elbilist.

Find her din fortrukne forhandler af en ladeløsning fra Spirii

aura_energi_logo_4f_web

AURA tilbyder samlet ladeløsning hvor du både får professionel installation, ladeboks og serviceaftale fra Spirii i én samlet pakke. Kontakt AURA for yderligere information.

Læs mere om ladeløsning fra AURA her

FDM tilbyder samlet ladeløsning hvor du både får professionel installation, ladeboks og serviceaftale fra Spirii i én samlet pakke.
Kontakt FDM for yderligere information.

Læs mere om ladeløsning fra FDM her

EWII tilbyder samlet ladeløsning hvor du både får professionel installation, ladeboks og serviceaftale fra Spirii i én samlet pakke.
Kontakt EWII for yderligere information.

Læs mere om ladeløsning fra EWII her

Med en ladeløsning fra Spirii får du:

Spirii Connect HOME

Når du køber en ladeboks fra Spirii gennem en af vores forhandlere, følger der altid en Spirii Connect serviceaftale med. Så er du sikret en enkel, driftssikker og smart ladeløsning, hvor hjælpen altid er ved hånden. Samtidig får du refunderet den elafgift, du betaler for strøm brugt på opladning derhjemme. Din Spirii Connect serviceaftale tjener sig hurtigt hjem.

Oplad og betal med Spirii Key

Med en Spirii Key får du adgang til opladning hjemme og ude med en ladebrik. Brug din Spirii Key ladebrik til at starte opladning derhjemme eller ude i Spiriis ladenetværk. Vi fakturerer dig for dit forbrug på opladning i vores offentlige netværk hver måned.

 

Oplad og betal med Spirii Go

Med vores app Spirii Go får du nem adgang til opladning og betaling på alle Spiriis offentlige ladestandere og hos vores roaming partnere. Spirii Go giver dig også fuld overblik over dine opladninger ude og derhjemme på din ladeboks fra Spirii. Du kan også bruge appen til at starte og stoppe for opladning på din hjemmeladeboks.

Oplad på tværs af ladeoperatør

Spirii tilbyder opladning via eRoaming. Det betyder, at du med vores Spirii Go app kan oplade på offentlige ladestandere fra andre operatører. Du finder alle offentlige ladestandere og pris for opladning i vores app.

 

LADEBOKS FRA ZAPTEC

Elbil opladning hjemme