Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Spirii ApS
Schillerhuset
Nannasgade 28
2200 København

VAT-nr/CVR: DK40657339

Kontakt:+45 38 171 500
E-mail: support@spirii.dk

Persondatapolitik

Formålet med Spiriis persondatapolitik er at forklare dig, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata og informere om dine rettigheder i den forbindelse.

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

Når du benytter Spiriis hjemmeside eller er Spirii-kunde indsamler og behandler vi oplysninger om dig. Vi registrerer og behandler personoplysninger i forbindelse med opfyldelse af vores aftale med dig og den generelle drift af Spiriis virksomhed. Spirii er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Når du bruger hjemmesiden

Første gang du besøger vores hjemmeside, bliver du mødt med information om vores brug af cookies og vi opfordrer dig til at give os samtykke til at bruge dem. Cookies er små filer, der giver os mulighed for bedre at tilpasse vores indhold til dig og på den måde give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden.

Læs mere om vores brug af cookies

På hjemmesiden har vi også kontakt- og bestillingsformularer, som du kan udfylde, hvis du ønsker at blive kontaktet. Den indhentede data fra vores kontaktformularer registrerer vi i vores Customer Relationship Management (CRM) system og benyttes udelukkende til at registrere din henvendelse og gøre det muligt for vores kundeservice eller salgsafdelingen at kontakte dig og behandle din bestilling med den nødvendige information.

Som Spirii-kunde

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger for at kunne oprette og administrere dit Spirii-produkt efter Persondataforordningen, artikel 6, stk. 1, litra b om opfyldelse af en kontrakt.

Spirii foretager følgende behandlinger:

  • Opretter, vedligeholder og administrerer dit abonnement
  • Identificerer og servicerer dig, når du kontakter Spirii
  • Diagnosticerer og udbedrer fejl på dit ladeudstyr
  • Registrerer og fakturerer for forbrug og/eller abonnement
  • Indhenter kreditoplysninger vedrørende kunden
  • Sørger for drift og vedligehold af ladestandere
  • Behandler din refusion af strøm
  • Sikrer mod misbrug
  • Tilpasser og udvikler vores produkter
  • Behandler og analysere dataudtræk til brug for drift, vedligeholdelse og udvikling af Spiriis forretning, herunder eksisterende og fremtidige tjenester
  • Benytter du Spirii-app’en benyttes lokalitetsdata for navigationsfunktionalitet.
  • Overholder gældende lovgivning

Hvilke oplysninger behandler vi?

Som Spirii-kunde indsamler og behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Virksomhed (Din arbejdsplads eller egen virksomhed)
  • CVR-nummer
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsmidler
  • Produkter, du har købt og dit strømforbrug
  • Adresse for faktura og for installation
  • Bilmodel, ladekort/ladebrik, stiktyper
  • Opladningsdata inkl. lokation, benyttede stik, ladeeffekt, ladeforbrug, tid og tidsrum

Opbevaring og videregivelse af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe, at det er nødvendigt, for at kunne levere den service, som du betaler for, eller så lang tid det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.Personoplysningerne slettes eller anonymiseres, når de ikke længere er nødvendige.

Behandling af personoplysninger kan overlades af Spirii til Spiriis leverandører og samarbejdspartnere, herunder ekstern kundeservice og it-leverandører. Disse virksomheder er databehandlere og må alene behandle personoplysningerne efter vores instrukser. I den forbindelse kan der ske overførsel af personoplysninger til lande uden for EU, når betingelserne i databeskyttelsesforordningen er opfyldt.

I forbindelse med oprettelse af et abonnement, bestilling af et produkt eller tjeneste, videregives data til vores samarbejdspartnere, hvis det er nødvendigt for at kunne levere det aftalte. Spirii har indgået databehandler med disse.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Spiriis vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi vil overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS. Det drejer sig om Facebook inc. som er beliggende i USA, Alphabet inc. som er beliggende i USA og LinkedIn Corp som er beliggende i USA. Det er nødvendigt for vores forretning og for at få nye kunder, at vi benytter os af datadeling med disse virksomheder.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du som kunde en række rettigheder, herunder retten til indsigt i, berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod Spiriis behandling af dine personoplysninger og til at indgive klage til Datatilsynet. Disse rettigheder er nærmere beskrevet på Datatilsynets hjemmeside (link) og nedenfor.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til vores brug af cookies ved at følge linket: Læs mere om vores brug af cookies

Ud over ovenstående har du følgende rettigheder, som du kan bruge ved at skrive til os på support@spirii.dk:

  • Du kan anmode om indsigt i, hvilke personlige data, som vi behandler om dig
  • Du kan bede os rette eller slette dine personlige data
  • Du kan gøre indsigelse mod eller bede os begrænse vores behandling
  • Du kan bede om at få udleveret dine personlige data
  • Du kan klage over vores behandling af dine personlige oplysninger ved at bruge mailen øverst i dette dokument. Du kan også klage til Datatilsynet. Du kan læse mere på datatilsynet.dk

Persondatapolitik ifm. spørgeundersøgelser

Deltager du i en Spirii kundeundersøgelse, kan vi i nogle sammenhænge benytte dine besvarelser til at tilpasse vores kommunikation til dig. Din besvarelse er i denne sammenhæng anonym.

Customer Relationship Management (CRM)

Spirii benytter Active Campaign til udsendelse af nyhedsbreve, mails, kampagner, spørgeundersøgelser og ordrebekræftelse. Spirii har indgået databehandleraftale med virksomheden.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

På e-mail: Torben.fog@spirii.dk

På telefon: +45 38171500

Ved brev: Att: Databeskyttelsesrådgiver. Torben Fog. Schillerhuset. Nannasgade 28

mail_outline

Tag fat i Spirii

Menu