Bliv klogere på opladning af elbiler

Fremtidssikret ladeløsning til elbiler

Det er en god ide at sikre, at den valgte løsning til opladning af din elbil, ikke kun opfylder dit behov i dag, men også i fremtiden. I Spirii går vi meget op i at levere fremtidssikrede løsninger til vores kunder, så din investering er lagt rigtigt fra starten.

Smart opladning af elbiler

For Spirii er smart opladning nøgleordet for hurtig og effektiv opladning af din elbil. Derfor vægter vi både udvikling og integration af intelligent opladning højt i vores produkter. Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende har Spirii løsningen der gør opladning enkel for dig lige nu og her, men samtidig sørger vi for at din installation er fremtidssikret og helt up-to-date, med den nyeste software.

Optimering af opladning

Når du vælger en Spirii Connect servicepakke får du automatisk Load Management med. Load Management er en funktionalitet i den software, som vores intelligente ladeudstyr indeholder. Med Load Management optimerer og balancerer du opladningen og samtidig sparer du på tilslutningsbidraget.

Installation af dit ladeudstyr

I Spirii vægter vi enkelthed fra start til slut og installationen af vores ladestandere er ikke en undtagelse. Vi samarbejder med installatører, der har mange års erfaring med installation af ladeløsninger til private, virksomheder og kommuner. Og som kun leverer installationer, der er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Om Spirii

Spirii udvikler og tilbyder  ladeløsninger til virksomheder, boligforeninger, kommuner og regioner og private elbilister. Spirii blev grundlagt i 2019 og folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har i mange år arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer og ved hvad det kræver at skabe den bedste ladeoplevelse for alle slags brugere.